Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Statystyki
Produktów:
3013
Kategorii:
200
Nowości:
98
Promocje:
186
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

KOSZYK

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Magazyn

Dlaczego masz czekać na swoje zakupy?!

Ponad 95% towaru posiadamy na magazynie BIO PLANETE. Zapewniamy niemal natychmiastową wysyłkę

Bezpieczne zakupy

Radość zakupów i 100% bezpieczeństwa dla każdej transakcji!

Gwarantowany zwrot pieniędzy (10 dni na zwrot towaru)

Szyfrowane dane i transakcje

Certyfikat SSL

Połączenie z naszą witryną jest szyfrowane, co uniemożliwia jej podsłuchiwanie.

Panel klienta, koszyk, przechowalnia, loginy, hasła, dane osobiste zabezpieczone są poprzez technologię SSL

Posiadamy certyfikat SSL zweryfikowany przez AlphaSSL

Produkt dnia
Promocje
MORWA BIAŁA SUSZONA BIO 100 g - BIO PLANET
MORWA BIAŁA SUSZONA BIO 100 g - BIO PLANET
12,49 zł 7,99 zł
szt.
JAGODY GOJI SUSZONE BIO 100 g - BIO PLANET
JAGODY GOJI SUSZONE BIO 100 g - BIO PLANET
19,49 zł 15,99 zł
szt.
JAGODY GOJI SUSZONE BIO 250 g - BIO PLANET
JAGODY GOJI SUSZONE BIO 250 g - BIO PLANET
43,99 zł 35,99 zł
szt.
MĄKA Z KONOPI BIO 400 g - BIO PLANET
MĄKA Z KONOPI BIO 400 g - BIO PLANET
27,99 zł 18,99 zł
szt.
MĄKA Z QUINOA BIO 350 g - BIO PLANET
MĄKA Z QUINOA BIO 350 g - BIO PLANET
21,99 zł 18,49 zł
szt.
NAPÓJ KOKOSOWY BIO 1 L - BJORG
NAPÓJ KOKOSOWY BIO 1 L - BJORG
14,99 zł 13,99 zł
szt.
NOWOŚCI!!!
KURKI MARYNOWANE BIO 300 g - RUNOLAND
KURKI MARYNOWANE BIO 300 g - RUNOLAND
19,29 zł
szt.
MASŁO MIGDAŁOWE BIO 185 g - PRIMAECO
MASŁO MIGDAŁOWE BIO 185 g - PRIMAECO
23,69 zł
szt.
ZESTAW PREZENTOWY - MEN SIBERICA
ZESTAW PREZENTOWY - MEN SIBERICA
67,77 zł 64,49 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl