Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Statystyki
Produktów:
2842
Kategorii:
197
Nowości:
73
Promocje:
227
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

KOSZYK

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Magazyn

Dlaczego masz czekać na swoje zakupy?!

Ponad 95% towaru posiadamy na magazynie BIO PLANETE. Zapewniamy niemal natychmiastową wysyłkę

Bezpieczne zakupy

Radość zakupów i 100% bezpieczeństwa dla każdej transakcji!

Gwarantowany zwrot pieniędzy (10 dni na zwrot towaru)

Szyfrowane dane i transakcje

Certyfikat SSL

Połączenie z naszą witryną jest szyfrowane, co uniemożliwia jej podsłuchiwanie.

Panel klienta, koszyk, przechowalnia, loginy, hasła, dane osobiste zabezpieczone są poprzez technologię SSL

Posiadamy certyfikat SSL zweryfikowany przez AlphaSSL

Produkt dnia
QUINOA BIAŁA (KOMOSA RYŻOWA) BIO 250 g - BIO PLANET
QUINOA BIAŁA (KOMOSA RYŻOWA) BIO 250 g - BIO PLANET
15,49 zł 13,99 zł
szt.
OLEJ KOKOSOWY VIRGIN BIO 1 L - BIO PLANETE
OLEJ KOKOSOWY VIRGIN BIO 1 L - BIO PLANETE
86,99 zł 75,99 zł
szt.
MORELE SUSZONE BIO 1 kg - BIO PLANET
MORELE SUSZONE BIO 1 kg - BIO PLANET
82,99 zł 69,99 zł
szt.
DYNIA HOKKAIDO ŚWIEŻA BIO (około 1,40 kg)
DYNIA HOKKAIDO ŚWIEŻA BIO (około 1,40 kg)
36,99 zł 29,95 zł
szt.
100% WODA KOKOSOWA RIRI 250 ml SAN PELLEGRINO TERME
100% WODA KOKOSOWA RIRI 250 ml SAN PELLEGRINO TERME
9,49 zł 8,49 zł
szt.
SIARCZAN MAGNEZU 1 kg
SIARCZAN MAGNEZU 1 kg
18,90 zł
szt.
Promocje
SOS SOJOWY SHOYU ŁAGODNY BIO 145 ml - LIMA
SOS SOJOWY SHOYU ŁAGODNY BIO 145 ml - LIMA
11,59 zł 10,89 zł
szt.
CUKIER DAKTYLOWY BIO 250 g - RAPUNZEL
CUKIER DAKTYLOWY BIO 250 g - RAPUNZEL
18,59 zł 16,79 zł
szt.
KREM ZE SŁODKICH PESTEK MORELI BIO 250 g - RAPUNZEL
KREM ZE SŁODKICH PESTEK MORELI BIO 250 g - RAPUNZEL
36,19 zł 32,69 zł
szt.
KREM ORZECHOWY MIX (2 ORZECHY) BIO 250 g - TERRASANA
KREM ORZECHOWY MIX (2 ORZECHY) BIO 250 g - TERRASANA
31,89 zł 29,99 zł
szt.
PIERNIK PROFESSIONS LIGHT ZAWODY BIO 25 g - GINGER
PIERNIK PROFESSIONS LIGHT ZAWODY BIO 25 g - GINGER
6,59 zł 4,49 zł
szt.
MORWA BIAŁA SUSZONA BIO 250 g - BIO PLANET
MORWA BIAŁA SUSZONA BIO 250 g - BIO PLANET
28,99 zł 21,49 zł
szt.
GRUSZKI ŚWIEŻE BIO (pudełko ok. 0,80 kg)
GRUSZKI ŚWIEŻE BIO (pudełko ok. 0,80 kg)
19,00 zł 11,20 zł
szt.
MORWA CZARNA SUSZONA BIO 100 g - BIO PLANET
MORWA CZARNA SUSZONA BIO 100 g - BIO PLANET
12,99 zł 8,99 zł
szt.
NOWOŚCI!!!
TORTILLA ORKISZOWA PIADINA BIO 260 g - LA BIO IDEA
TORTILLA ORKISZOWA PIADINA BIO 260 g - LA BIO IDEA
13,89 zł 12,79 zł
szt.
SOK POMIDOROWY BIO 930 ml - YAN
SOK POMIDOROWY BIO 930 ml - YAN
12,99 zł 11,49 zł
szt.
SOK POMIDOROWY BIO 250 ml - YAN
SOK POMIDOROWY BIO 250 ml - YAN
5,99 zł 4,49 zł
szt.
NAPÓJ Z DZIKIEJ RÓŻY BIO 930 ml - YAN
NAPÓJ Z DZIKIEJ RÓŻY BIO 930 ml - YAN
12,99 zł 11,49 zł
szt.
NAPÓJ Z DZIKIEJ RÓŻY BIO 250 ml - YAN
NAPÓJ Z DZIKIEJ RÓŻY BIO 250 ml - YAN
5,99 zł 4,49 zł
szt.
HERBATA MATCHA BIO 80 g - SOLIDA FOOD
HERBATA MATCHA BIO 80 g - SOLIDA FOOD
19,99 zł
szt.
TAHINI NATURALNE BIO 350 g - PRIMAECO
TAHINI NATURALNE BIO 350 g - PRIMAECO
16,29 zł
szt.
OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 500 ml - ALCE NERO
OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 500 ml - ALCE NERO
11,99 zł 10,79 zł
szt.
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl